Search This Blog

Saturday, December 17, 2011

Between Two Worlds

I'm thinking of the new mother who transitions from working long hours in the corporate world, to now finding herself changing nappies and wiping drool from the couch wondering, "Who am I now?"


The teenager whose parents see what he can be and yet when surrounded by his peers he loses his way, drawn in by the pressures to conform to that which is deemed 'acceptable'.


The expat who is overwhelmed with conflicting emotions- a passion for the foreign, exotic, unfamiliar and a wistful longing for home.


There are many instances in life where, for whatever reason, people find themselves caught up between two places, and not really fitting in to either of them.
Imagine for a moment the child who has not yet been rescued from a begging ring, a brothel or a life only knowing abandonment. Life as a victim of injustice, a recipient of treatment unimaginable and undeserving to anyone.  Where their life is not even their own because they were bought and their right to 'live' in freedom has been taken away.
Now turn your thoughts over to a newly rescued child. Imagine, just imagine, the feelings associated with finally being found... rescued and taken to a safe place.  What would it feel like to experience protection and LOVE, real... unconditional love... for the very first time?
Our traditions and our family rituals are a part of us, but this Christmas, would you say a prayer for our newly rescued children?  For their first Christmas experiencing peace, joy and freedom.
Let's celebrate these precious young lives ... rescued... renewed and now safe.  
No longer caught between two worlds but finally HOME.

3 comments:

Crazycod said...

Thanks Andie. I love that post. All those kids both rescued and yet to be rescued will be in our prayers as will you and the family. You guys are doing an amazing job. We love you all
Merry Christmas
Love
Nick, Joan, Oscar, Micah and Linus

Cross Family said...

Thanks Nick and Joan. Merry Christmas to you guys and the boys too. x x

An Binh said...

Mái tóc đẹp luôn là niềm ao ước của nhiều chị em. luôn tìm cách để cho mình có được mái tóc đẹp như ý. Chính vì thế cho nên việc làm và tìm xem nhung kieu toc dep trong mỗi thời gian luôn được các chị em quan tâm đến. Việc làm và dưỡng tóc hiện nay nhiều phương pháp khác nhau như thẩm my, dầu gội, sử dụng tinh dầu thiên nhiên. Chính vì thế các dịch vụ spa, dưỡng tóc hình thành nhằm đáp ứng nhu cầu ấy và tốt hơn hẳng ngày nay việc sử dụng tinh dầu thiên nhiên làm đẹp và dưỡng tóc ngày càng phổ biến cụ thể là cách ủ tóc với dầu dừa sẽ cho bạn mái tóc khỏe mạnh nhanh chóng trong 1 tuần sử dụng. Không quá khó khăn cũng như công đoạn và cách thực hiện nhanh chóng có thể giúp bạn có mái tóc như ý. Và dầu dừa cũng là một trong nguyên liệu được áp dụng rộng rãi trong việc sử dụng cách giúp tóc nhanh dài hiệu quả an toàn cho các chị em. Và sau khi bạn sở hữu được mái tóc dài chắc khỏe đen bóng thì việc còn lại bạn nên chọn lựa cho mình những kiểu tóc đẹp phù hợp với khuôn mặt và vóc dáng của mình và một trong những kiểu tóc luôn được các chị em phụ nữ chọn lựa cho mái tóc xoăn. Vậy các làm mái tóc xoăn như thế nào cúng chúng tôi tìm hiểu cách làm tóc xoăn đơn giản. Hy vọng vói thông tin chia sẻ trên bạn có thể chọn lựa cho mình cách dưỡng và làm đẹp tóc hiệu quả ngay tại nhà của mình nhé!